Boer Bier Water wint ZLTO Initiatief Juryprijs 2015!

Gisteren heeft Boer Bier Water de ZLTO Initiatief Juryprijs gewonnen! Een hele mooie erkenning voor wat we de afgelopen jaren allemaal hebben bereikt en waar we met z’n allen erg trots op zijn. Wij willen iedereen die namens Boer Bier Water aanwezig was en degenen die op ons gestemd hebben enorm bedanken! De cheque van 2500 euro wordt besteed aan de ontwikkeling van kennis en de communicatie ervan.

Aan het einde van het ZLTO congres in Den Bosch werden gistermiddag de publieks- en juryprijs van de ZLTO Initiatiefprijs 2015 uitgereikt. De drie genomineerden hiervoor waren Christ en Jacqueline Monden met kruiden telen op het water, het Heyde Hoeve-concept en Boer Bier Water. Christ en Jacqueline gingen ervandoor met de publieksprijs en wij, Boer Bier Water, met de juryprijs. Allebei hebben we hiermee een cheque van €2.500 euro gewonnen.

Wij zijn erg trots op iedereen die de afgelopen jaren een steentje bij heeft gedragen aan Boer Bier Water. Zoals we in ons filmpje ook al zeiden; samen bereiken we dingen waartoe we alleen niet in staat zouden zijn. De Juryprijs is daarom een ware erkenning voor alles wat we de afgelopen jaren hebben bereikt. De cheque van 2.500 euro gaan we goed besteden, namelijk aan de ontwikkeling van kennis en de communicatie ervan.

Wij hebben in ieder geval veel zin om de komende jaren weer mooie duurzame plannen te bedenken én uit te voeren! Proost!

uitreiking ZLTO Initiatiefprijs 2015

Stuur een reactie