PaulPAUL SNEIJERS

Locatie: Lagedijk, Beek en Donk

Een project met veel spelers heeft een stevige trekker in de goede richting nodig om alle zaken op een rijtje te houden. Agrariër en ZLTO-bestuurslid Paul Sneijers neemt deze rol
graag op zich.

Ondernemen zit in zijn bloed. Vijftien jaar geleden heeft Paul samen met zijn broer Rob Sneijers Boomkwekerij BV te Beek en Donk van zijn vader overgenomen. Hij geniet van ‘het eigen baas wezen’ en onderscheid zich door innovatief en actief met klanten bezig te zijn. Een agrariër met een commerciële drive.

Paul levert vaste planten in pot en tuinplanten voor heel West-Europa, maar draagt ook graag zijn steentje bij in de lokale gemeenschap van land- en tuinbouw in Laarbeek.  “De agrarische sector is aan het verduurzamen. Agrariërs in Laarbeek moeten zich ook gaan focussen op maatschappelijk verantwoord ondernemen, hier komt Boer Bier Water om de hoek kijken”.

“HET IS BELANGRIJK DE BALANS TE BEWAREN TUSSEN INNOVATIEVE, DUURZAME IDEEËN EN DE PRAKTISCHE REALISATIE VAN DEZE IDEEËN.” 

Als ZLTO-bestuurslid is Paul verantwoordelijk voor de PR en Communicatie van de ZLTO Laarbeek naar de agrariërs. Dit bestuurswerk vult hij aan met de portefeuille Landbouw en Samenleving. Toen de eerste ideeën kwamen opborrelen om iets meer te doen met duurzaamheid in de lokale landbouw, werd Paul al snel contactpersoon tussen Bavaria en de ZLTO. Het begon heel pril, maar groeide uit tot het gesubsidieerd project: “Er komt steeds meer bij Boer Bier Water kijken. Achter de schermen stuur en stimuleer ik en probeer ik daarbij de belangen van de agrarische sector te behouden”.

“BESTUURSLID BEN JE OM HET OVERSTIJGENDE BELANG TE BEWAKEN, JE MOET JE EIGEN BELANGEN DAAROM AF EN TOE OP ZIJ ZETTEN TEN BEHOEVE VAN DE TOEKOMST VAN HET PROJECT.”